mä nyt kirjotan ettei kaverit tuu lankoja pitkin ihmetteleen ;D vaikka justiinhan mä kirjoittelin.

Perjantaina oli taas sauna.Voi kun mä en tykkää...Muksut sen sijaan nauttivat ihan kybällä joten
saunaan siis on pakko raahautua.Joku vuosi vielä niin saavat äijät mennä keskenään ja mä voin jäädä kotio nauttimaan saunalonkerosta ihan itsekseni :)
Muutoinhan siellä on ihan jees,mutta mä en kestä yhtään löylyä ja seuraava päivä on tuskaa noin niinkuin nivelten osalta. Kun ei toimi niin ei toimi. Ja näinhän se oli nytkin.Vääntäydyin väkisten pystyyn ja rupesin purkamaan turhautumista poikien huoneeseen.Sain mä jotain melkein aikaiseksikin,nyt vaan ei ollenkaan huomaa,että olisin siellä siivonnut.

Tein sen munakasrullan- olipas hyvää pitkästä aikaa. Vähän vaihtelua siihen ranskalaiset/hernesoppa-linjaan. Katsottiin Selviytyjät ja analysoitiin jokainen pelaaja päästä varpaisiin. Ihme vinettäjiä?!Ei suomalaiset tolleen kitise...
Myöhemmin iltayöstä rupes päätä hiukan juilii,mutta se meni ohi ja pääsin vahingossa nukahtamaan.
Sunnuntaiaamulla heräilin seittemän maissa kauheeseen jysäriin.Kömmin silmät sikkurassa lääkekaapille ja otin 3xBurana800mg.
Yritin vielä vähän torkkua ja kympiltä noustiin koko sakki.Otin taas pari tabua ja parin tunnin päästä parit.Eihän ne mitään auttaneet, joten päätin etten enää tuhlaisi niitä ja menin kuumaan suihkuun.Se auttoi jonkun verran. Heräilin varsinaisesti vasta joskus iltaseittemältä.Kaikki paikat kipeenä ja päätä särki.Menin aikaisin (klo 23)nukkumaan ja sammahdinkin kuulemma heti.

Tänä aamuna klo soi kuudelta mutten päässyt ylös sängystä.Jalat tahtoivat vielä huilia ja pää oli samaan mieltä.Tekstasin töihin etten pääse liikkeelle.Tämäkin päivä on mennyt melko lailla pitkällään. Pari 3d-kuvaa oli "ihan pakko" leikata.Muuten olen harrastanut enempi sellasta "luovaa ajattelutyötä" ja suunnitellut paria hääkorttia,jotka pyydettiin tekemään.Toinen on "ihan mikä vaan", mutta tykkäävät koirista (tähän löytyi yksi aikas sopiva kuva) ja toiseen olisi kiva mahduttaa tribaalikuvioita ja kaloja. Luonnostelin jo yhden varteen otettavan vaihtoehdon, johon olen itse kohtalaisen tyytyväinen.Tokihan se vaatii hienosäätöä,mutta ajatus on jo paperilla.

Joku tovi sitten tein pyynnöstä tämmöisen 30v. kortin. Naiselle,ei pastellivärejä eikä naishömpötystä. Jotain naivistista saa olla ja mielellään cd-kortti. "siitä se ajatus sitten lähti".
1711162.jpg
3d-kortti, mä itse tykkään tuosta Miss Mimistä. Sille kun laittais mustat rastat olis ilmetty minä :D

Mies kävi Lidl´istä hakemassa muovitaskuja. Sain nimittäin ahaa-elämyksen ja lajittelin 3d-arkit aiheittain niihin.Kumma ettei tuommoinen ole tullut aikaisemmin mieleen?! Hitsiläinen,että onkin siististi nyt kansiossa.Ja ihan hyvä oli käydä ne kaikki läpi,nyt melkeen muistaa taas mitä varastossa on. Paljon tuli kyllä niitä myyntiin laitettaviksikin.Sitten joskus kun ehtii. (elleivät ehdi maatua sitä ennen...)

Mulla on tukkaongelma.Tämän hetkinen pää on rastoilla.Ne tehtiin muistaakseni viime elosyyskuun vaihteessa.Toimitus kesti muutaman päivän ja oli tuskaa.Nyt hiukset ovat kasvaneet jo niin pitkälti,että alkavat ikävästi näkymään.Tarkoittaa sitä,että oma tukka on ihan liru noin 10cm ja sitten alkaa se paksuhko rasta. Ei hyvä. Olen miettinyt eri vaihtoehtoja kun ei toi kalju sit kuiteskaan viehätä. Jos olis pieni ja siro niin ehkä sitten mutta kun on enämpi michelin miehen mallia....(=hyvin pehmeä ja
hyvin täyteläinen ;D ). Jos nyt leikkaisin rastat pois niin läheltä rastaa kun kärsii ja yrittäisin avata hiukan sitä takkuun mennyttä omaa tukkaa niin tulos olisi hyvin harva harakanpesä. Ja kun olen tottunut pitämään pitkää tukkaa.
Aattelin ensin, että peruukin hommais siksi aikaa kunnes oma tukka kasvaisi ja saisi samalla myös huilaa. Sitten löysin micro ring- pidennyssysteemin.Eli "klemmarilla" oma tukka ja pidennyssuortuva klipsattais yhteen. Siinä ei tukka kärsisi ja olisi helppo poistaa pelkästään klipsin avaamalla.
Löysin Nelliinan blogista tietoa. Kävin myös katselemassa hiusjuttuja niin täällä kotimaan nettikaupoissa kuin sitten ylistetyssä ebayssakin.
Näin pihinä ihmisenä taidan kääntyä ebay puoleen. Löysin yhen luotettavalta tuntuvan myyjän (paljon positiivista feedbackia) ja hänellä oli ihan kohtalaiset hinnatkin.
Homma näyttää helpolta eikä äidillä ole peukku keskellä kämmentä...Pyydän siis äiteetä auttamaan. Miestä en viitsi tällä vaivata;voi mennä koko parisuhde siinä samalla (kun ei toi kärsivällisyys ole tunnettu hyvä meillä kummallakaan...)
No hei kiva kun autoitte, tää kirjoittaminen helpotti ja meinaan nyt mennä tilaamaan sen tukan
(jos se ei ole hyvä niin käyn huutiksesta ostaa parit peruukit,joita olen kuolannut jo pitkään).

tällä lailla,
M.

(Tämän hetken mantra : "tukka on uusiutuva luonnonvara,tukka on uusiutuva luonnonvara,tukka on uusiutuva luonnonvara...")

Taiston tämän päivän kuningasidea:
Jätkä meni suihkuun ja kuulin kun laittoi oven lukkoon.(meillä ei saa lapset laittaa ovea lukkoon jos vaikka siellä tapahtuu jotain niin ei päästä heti auttaa).Kuulostelin jonkun tovin ja ennen kuin ehdin mennä kysymään onko kaikki hyvin niin poitsu kävi pikapikaa avaamassa lukon.En siis viitsinyt nousta tarkistamaan. Kun hän tuli pois niin kysäisi sitten ohimennen muka viattomasti "onks toi sininen susta hyvä?" Mikä sininen ihmettelin mielessäni kun menin vessaan. No,jätkähän oli maalannut seinässä olevan silikoonisauman siniseksi semmosilla purkkiväreillä. Isäntä meni sitten seuraavaksi suihkuun karhunkielen ja maalinpesun kanssa...Lähti maali,mutta lähti myös silikoonit, että huomessa sitten rautiaan....*huokaus*
Tätä varten olin maalit ostanut. Kun isoveikka oli matkalla, piti Taistolle tietty keksiä jotain exstraa.Jäbä tykkää hurjasti maalaamisesta ja "myrkkyjen sekoittamisesta" (=sotkee vesivärejä purkista toiseen)
Ensin valitaan värejä.
1711242.jpg
Ja lopuksi tarkistetaan työn tulos.Teos on pääosin vihreä syystä,että työ oli tarkoitettu Uholle yllätykseksi ja ison veljen lempiväri on vihreä.
1711246.jpg
Ihan oli kyllä oma moka,mitäs olin jättänyt maalipurkit pesukoneen päälle.