Kaikkihan sitä nyt toivottelee, juhannusta , siis sitä kait se on sitten munkin tässä sitten...
1662186.jpg
Ei nyt ihan Suomen joutsen, mutta kaunis lintu kuitenkin. Kuva otettu Korkeasaaressa viime tiistaina kun Uho,Isä ja Isänisä (Ukki) olivat kolmeen pekkaan siellä vierailulla. Mulla oli häppeninkiä kotona Taiston kanssa. Lähdettiin käymään kaupassa keskustassa.Vähän jännitti,että miten menee kun toi pikkuveikka tuppaa saamaan niitä raivareita ja juoksee karkuun.Mähän en sit kiinni saa jos niikseen tulee tarvis. Käytiin ensin mäkkärissä syömässä.Itse en niitä paikkoja kannata,mutta pojille se on jotain "tosi hienoa" (ehkä just siksi kun niissä ei käydä...?!) ja tässäkin paikassa on kiva leikkipaikka,joka on "SE" juttu.Ruuan jälkeen tiimariin tekeen hankintoja.Paljon kartonkia ja vähän muuta pientä. Eipä juuri ollut kummoinen meijän tuppukylän Tiimari...No,säästyipähän rahat :) Sitten Taisto halusi vielä mennä "siihen pomppupaikkaan" eli mentiin vielä Heseen.Ensin vaan leikittiin mutta nälkähän siinäkin tuli ja kävin hakemassa sällille vielä ranskikset. Vaari (mun isä) tuli sitten hakemaan ettei tarvinnut bussilla kotiin mennä. Reissu sujui hyvin ja kehuin pojan maasta taivaisiin, hänkin oli silmin nähden ylpeä itsestään! Näin kun sen kanssa yksin touhuaa niin keskittyminen ei herpaannu niin helpolla ja asiat sujuvat paremmin. Tosin ei meillä nytkään ollut mitään tiettyä aikataulua tai pakkoa muutenkaan eli voitiin mennä ihan pojan ehdoilla.

Lastenhuonetta on saatu vähän järkättyä.Kirjoituspöytä haettiin samoin tv-taso- molemmat Jyskistä. Pöytä oli vika kpl ja se oli valmiiksi koottu,joten jouduttiin kantamaan se kotiin...Onneksi tästä ei ole pitkä matka- vajaa 800m (?) . Kyllä se silti tuntui käsissä :)

Eilen käytiin kierrätyksessä.Jätkät löysivät aarteita ja olivat tyytyväisiä. Itselleni en löytänyt mitään (tosin mulla oli niin kauhee vessahätäkin,että pitempi aikainen tavaroiden tarkastelu ei tullut mieleenkään). Matkalla nähtiin oravanraato keskellä tietä ja päästiin valistamaan poikia.Aina pitää katsoa tuleeko autoja! Mikä siinä on,että muksut eivät osaa kulkea tien reunassa,että se reitti väkisinkin viettää sinne autotien reunaan?Mä sekosin jo laskuissa kuinka monta kertaa sain tuupattua vuorovedoin muksut parempaan laitaan.Outoa...Pikkuihmiset ovat omituisia...

Illalla taas tavan mukaan taisteltiin.En tiiä mistä oikeastaan oli kyse,mutta Taistolla oli raivari jostain syystä X. Ja kun mä yritin sit ärauhoitella ja tietty huusin saadakseni ääneni kuulumaan niin eiköhän Uho ala tässä vaiheessa esittämään veljesrakkautta ja pyrkii mukaan rettelöön.Homma meni siihen asti,että pojat olivat muuttamassa pois kotoota. Sanoin, että tervemenoa ja ilmoitin myös,että alaovi menee sitten lukkoon 20 min päästä. Jonkun aikaan touhotettuaan Uholta meni maku ja katkeroituneena lukkiutui vessaan. Taisto jaksoi jatkaa ja oli kovasti lähdössä reppu selässä. Sitten ovella hän kääntyi keittiöön päin, missä mä istuin ja sanoi "no,tuuksää?" "Ai mihin?" "no sinne metsään,pois" "Miksi mun mihkään pitäis lähtee, sinähän tässä olit muuttamassa pois kotoa" "Niin mut mun tulee ikävä ja sit jos tulee ikävä niin sit sen täytyy tulla mukaan ettei tuu"--niinpä niin--
Sovittiin taas kerran riita (mikä se sitten ikinä olikin?!) ja oltiin suuret kaverukset kaikki yhdessä :) Ne on kyllä merkillisiä.

Nyt sitten ootellaan saunavuoron alkua. Isäntä osti mulle pari karpalolonkeroa (se juottaa mut känniin ja sitten vaikka mitä ;D *hahhahah*), pojille on mehkajäät,limpparia,sipsejä,namuja ja meinataan me grillatakin. Nyt ensin sinne saunaan.

Leppoisaa juhannusta ,pysykää pinnalla ja kunnossa!
Palaillaan,
M.