voi hitsi! mäolen varmaan niellyt viime yönä kaktuksen. Kurkku on niin penteleen kipee eikä ääntäkään juuri tule-pihinää vain (just joo huuda tässä ny sitten pojille ja pidä jöötä ;D )
Äijis sai houkuteltua kirppikselle-ei löytynyt mitään ja cittarissakin käytiin.Vähän ruokaostoksia ja pojille kunnon vesipyssyt.Saavat ne sitten illalla saunassa (ehkä saatais olla löylyn puolella edes hetki rauhassa kun taistelevat pesuhuoneessa? niinpä niin-kakkan marjat me mitään rauhassa olla...*huokaus*

Eilen oli Taiston kevättapahtuma.Väkeä oli jonkun verran,m uttei mielestäni riittävästi.Kirpparipuolella oli lähes vaan meijän tuomia tavaroita ja vaatteita, silleen 80%...Äippä meni heti kattomaan,mutta löysi vain meijän vaatteita.Muut olikin pikkuisia tyttöjen vaatteita.Yksi dinopehmo oli pakko ottaa. Ohjelmassa oli valokuvasuunnistusta, ongintaa, renkaanheittoa ja olipa yhdessä mökissä nukkumassa noita neiti Eulaalia. Ovesta sai varovasti kurkata sillä jos noidan herätti ,se saattoi taikoa hiireksi! Makkaraakin sai,kahvia ja keksiä ja mehkaa. Kaikki oli ilmaista.Onginta oli ainoa maksullinen,50snt. Laitettiin me siihen kirpparikassaan sitten enempi hiluja maksuksi myös ruuasta, ettei menis kerholla tappion puolelle.
1581849.jpg
Eulaalia,kissa ja hiirusmiiru.
1581851.jpg
Kirppistä
1581854.jpg
Tästä kuvasta tutut saattavat tihrustellen bongata tuttuja (Mummi,Vaari ja Äijis-Iskä)
Mustakin toi mieheke otti parit kuvat,mutta ne nyt oli mitä oli enkä halua käräjille vastaamaan pahaa-aavistamattomien bloggaajien sokeutumisesta, joten jääkööt tällä kertaa :)

aah,mies tuli kaupasta--> ruokaa, nälkä on ja pakko syödä vaikka nieleminen sattuukin.

Palaillaan,
M.

(eikö ookkin outoa,että mä kirjotan näin aikaisin?!)