päivät ne vaan menee ohi- onni toisaalta,että äkkiä tulis kevät ja kesä.

Käytiin naistenpäivänä katsomassa Lohjan teatterissa Peter Pan. Vähän jännitti lähteä Taiston kanssa, mutta aattelin kokeilla. Mukaan tuli myös äiti ja Uho. Reissu menikin yllättävän hyvin,alussa Taisto kyllä oli levoton kun näytelmä ei hänen mielestään päässyt alkuun dvs. merirosvoja ei näkynyt. Mutta auta armias kun ne rosvot ilmestyivät! Kyllä oli jätkän naama näkemisen arvoinen :) voi sitä kurkkunaurua ja hetkuilua... Muuten meni hienosti, mutta Taistoa tuppas naurattaan kun Helinä kuoli- hän sitten rupes nauraa ja hurraa sekä taputti käsiä...Saatiin muutama "katse" lähiympäristöstä, mutta ei me siitä välitetty. Yritin kyllä hyssytellä, jonka seurauksena Taisto rupes muriseen "tyhmä Helinä,tyhmä Peter,tyhmät lapset-missä on MERIROSVOT?!"
Näytelmän lopuksi näyttelijät kokoontuivat aulaan, jossa käytiin sitten Taiston kanssa katsomassa Peter Pania lähempää. "Sulla on tommonen miekka...""niin on,haluatko katsoa sitä vähän?" (tässä vaiheessa mä taisin irvistää pahasti/huolestuneesti--> Taistolle miekka julkisella paikalla= ei niin hyvä ajatus...) Mutta voi hitsi kuinka silmät levis ja kimmelsi kun hän sai miekan käteensä!!Voi sitä pientä kultaa :D

Tässä välillä kävin myös tyhjentää tuon vasemman kyynärpäänkin.Se ei sitten auttanutkaan niin kuin normaalisti.Nyt se on jo parempi, ei tosin vieläkään mee suoraksi,mutta tarpeeksi,että pystyn pyöräileen töihin ja tekemäänkin siellä jotain hyödyllistä.

Muutaman kortin tein.Pari vaihtoehtoa 70v. rouvalle ja muutama vauvakortti.
1394606.jpg

1394610.jpg
Vauvakorteista tuli jotenkin pliisuja,mutta menettelee...

Noita jätesäkkejä olen yrittänyt tyhjentää, lajitellut kierrätykseen ja kirpparille (=huutikseen). Vielä olisi ainakin neljä säkkiä alakerrassa *huokaus- raskaammasta päästä* Tuossa kun heittelin vaatteita sängyllä mies ihmetteli,että mistäs tämmösetkin ovat tulleet? Pari semmosta siistiä t-paitaa, joita hän ilmeisesti ehti kerran kokeilemaan ja kun eivät tuolloin mahtuneet aattelin laittaa nyt kirpparille. Nää säkit ovat siis sellaista matskua,jotka ovat olleet kellarissa jo ennen kuin tänne muutettiin...eli ainakin kolmisen vuotta. (mulla oli ihan oikeasti tässä asian tynkääkin...malttakaahan :D)
Kuvasin näitä vaatteita ja aloin tarkistelemaan tietoja pesulapusta ja samalla käyn läpi saumat ja taskut- etsin siis mahdolliset viat. Tuon toisen paidan rintataskussa olikin jotain ja käänsin taskun tähän konepöydälle. Sieltä tippui tuppo, selvästi pesukoneessa käynyt nenäliina, jonka sisällä oli kondomi -käytetty...hmmm....siis vähänkö hämmästyin. Heti sitten mainittakoon,että en epäile omaa kultaani, sillä hän ei ole edes paitaa pitänyt,mutta eikö se myyjä hietsulla ollut tajunnut tarkistaa taskujaan ennen myyntiä? Vai oliko tämä ihan tietoinen jekku?!No eipä siinä mitään, putsasin taskun ja pistin paidan pesuun.

Viime viikon älynväläys Taistolta:
Istuttiin löylyssä ja syötiin jädeä.Normaalisti mehujäätä, mutta nyt olikin suklaajätskit.No sehän tietty suli ja tiputteli reisille. Taisto katsoi vähän aikaa itseään syliin ja tokaisi "kato äiti,nyt mulla on suklaamunat"      
loistavaa rakkaani...
(mä en muuten tykkää tuosta,että muksut käyttävät sanaa muna kikkelistä, mutta tässä tapauksessa se osui nappiin ;))

Kirpparilla en ole juurikaan ehtinyt käymään.Toisaalta eipä olis ollut varaakaan...Jotain pientä silti on hankittu-ihan vaan kudetta. Söpöset tossut ostin huomista varten ristiäislähjaksi, nyt vois laittaa kuvankin kohtapuoleen kun juhlat on huomenna.Kauheasti on ollut vauvanvaatteita, vai huomaako ne vain helpommin kun vielä jännittää toisen vauvan tuloa? Sekin voi olla.

Sitten tein taas tylsyyksissäni pari testiä:

Kuka elokuvan sankaritar olet?
elle woods
Ihanaa, olet Elle, eli varsin pirtsakka pakkaus! Muoti ja kauneus ovat lähellä sydäntäsi, mutta voi niitä, jotka erehtyvät luulemaan sinua pelkäksi pinnalliseksi bimboksi, sitä sinä et todellakaan ole! Pystyt lähes mihin tahansa niin päättäessäsi. Olet tarmokas ja päättäväinen, etkä luovuta koskaan, mikä on todella ihailtavaa!
Tulet ihmisten kanssa erinomaisesti toimeen, valloitat yleensä vastahankaisimmatkin henkilöt puolellesi. Rakkausasiasi ovat hyvällä tolalla silloin, kun tiedät mitä haluat - toki sinäkin teet joskus vääriä valintoja. Mutta vaikeudethan ovat tehty voitettaviksi - sinä, jos kuka tiedät sen!

Kuka on sisäinen jumalattaresi?
Artemis:metsästyksen jumalatar
Artemis- arkkityypin vaarana on myötätunnon puuttuminen.
Artemis sanoo sinulle: Älä koskaan päästä itseäsi sen ikäiseksi, ettet muka voisi istahtaa ihailemaan perhosen lentelyä tai kauriin vasaa metsän reunassa. Pidä hengissä pieni tyttö sisälläsi, niin myös nainen sinussa on tasapainoinen ja varma.
Älä anna periksi! Valitse määränpääsi huolellisesti, äläkä koskaan menetä sitä näköpiiristäsi. Vaikka elämä olisi kuinka kaaoksessa, muista maali jota kohti olet menossa. Kun kompastut matkalla puunjuureen ja polvesi naarmuuntuvat, nouse ylös ja usko siihen, että saavut perille voittajana.

kuka olit ex-elämässä
Pensselit esiin, sillä sinä olet ilmetty Salvador Dali! Kummalliset mielihalusi kumpuavat taiteellisista taipumuksistasi, joten ota ne rohkeasti käyttöön. Dali oli taiteilijana moniosaaja: hän kirjoitti kirjoja, teki mainoksia, suunnitteli teatteri- ja balettilavastuksia, installaatioita ja uskoi myös olevansa tiedemies.
Dali oli ristiriitainen ja provosoiva luonne, joten sinunkin kanssasi voi joskus olla helisemässä. Taiteilijathan ovat tunnetusti omalaatuisia! Dali osasi myös hyödyntää persoonaansa julkisuuskuvansa tietoisessa luomisessa, ja onpa häntä syytetty myös väärennöksistä.
Ota rohkeasti hulluimmatkin ideasi käyttöön! Vaikka kaikilta ei tukea tippuisi, saatat vahingossa luoda jotain ainutkertaista  ja mikäs sen hienompaa.

mikä drinkki?
Blue Lagoon
Olet kesän lapsi, luonnonläheinen tropiikin ystävä. Olet rentoa seuraa, ja saatat viettää päiväsi kesäpiknikillä puistossa. Olet myös loistava seuralainen kaupunkilomalle bailukohteiden sydämeen. Blue Lagoon lennättää nauttijansa trooppiseen paratisiin!

millainen leffa tulis elämästäsi?
Hih! Elämäsi on suorastaan tyrskyvän hauskaa. Et ota joka hetkeä kuolemanvakavasti, vaan osaat löytää huumoria myös huonoista hetkistä.
Rempseä asenteesi tekeekin sinusta suositun ystävän. Tosin aika ajoin saatat ihmetellä, nauravatko ystäväsi sinun kanssasi vai pikemminkin sinun kustannuksellasi. No, pääasia, että on hauskaa!
Romantiikka?!? No, se saattaa saada sinut aika ajoin vakavoitumaan. Vaadit kumppanin, joka ei nolostu helposti, kommellukset kun ovat sinulle arkipäivää.
Välttele banaaninkuoria! Muuten elämäsi onkin melko hyvällä mallilla!

mikä kuukausi?
Olet helteinen heinäkuu! Kesän lapsi tai luontovilli nainen, joka ei paljon keinovaloista innostu. Heinäkuun ihminen on aito, sensuelli ja estoton. Naturalistinen elämänkuva johtaa heinäkuun ihmisen suurten kokemusten äärelle, vaikka hän saattaakin vaikuttaa tasaisempien talvi-ihmisten silmissä pintaliitäjältä ja toisaalta ihasteltavan ikinuorelta haihattelijalta. Kesäihmisenä heinäkuutyypit eivät kykene muuttamaan sirkaadista rytmiään kovin helposti, ja sängystä nouseminen saattaa talviaamuisin tuntua tavallista vastenmielisemmältä.  Jotta aurinkoikävä talttuisi, kannattaa heinäkuutyypin ottaa kaikki irti pimeän ajan sosiaalisista tapahtumista, juhlista ja hyvästä seurasta. Heinäkuun tyyppi nauttii lämpiminä kesinä myös
elokuun helteistä.
(Pakko huomauttaa, että mulla on syndet heinäkuun puolessa välissä :) )

mihin ammattiin sovellut?
Poseeraamisen ammattilainen, jonka päätä eivät suhteellisuusteoriat vaivaa! Elämässäsi suurinta iloa tuottaa hyvältä näyttäminen, mikä karkottaa tehokkaasti seurastasi turhat kirjaviisaat. Eikä se haittaa; kuka jaksaa kuivaa analyysia ihmiskunnan tilasta tunnista toiseen? Nautit kehosi huolehtimisesta ja pidät itsesi kondiksessa.Railakas ja tyylikäs mannekiinin työ on omiaan sinulle. Muista kuitenkin, että mallina oleminenkin on toisinaan kovaa työtä!

oletko aikuinen?
Paras nuoruuden kukoistus lienee edelleen meneillään. Elät kovaa ja korkealta, kaikki eivät ymmärrä tyyliäsi, mutta ystäviltäsi saat ihailua - yhdessä teette muistoja, joita on hauska kerrata loppuelämän ajan!
Nautit ihmisten hätkähdyttämisestä, mutta toisinaan käytöksessäsi on murrosiän tyyppistä uhmaa. Uskot vakaasti omaan tyyliisi; ole toki rohkeasti avoimempi! Voit hätistää räiskynnälläsi loitommalle myös ihmisiä, jotka ovat oikeasti todella hyviä tyyppejä.

mikä väri olet?
Ikuinen ilottelija, pirteä pinkki. Mikään ei masenna ja aina löytyy ilonaihetta. Otat elämän vastaan ja tongit sitä - toisinaan saat nenillesi, muttet jaksa surra kauaa. Väsymätön ikinuori!
Pinkin seurassa on vaikeaa olla surullinen. Lapsenomainen ilo ja positiivinen asenne pitävät huolen siitä,
että elämä pysyy mielenkiintoisena. Pinkki kuuntelee huolesi, halaa, ja taluttaa sinut sitten uuteen seikkailuun!

mikä ötökkä?
Leppäkertut ovat kertakaikkiaan sympaattista porukkaa!
Leppis on toimelias kaveri, muttei mikään ylisuorittaja. Tyyppinä leppäkerttu on varsin tasapainoinen, mitä nyt päästää silloin tällöin mielikuvituksensa lentämään.Leppäkerttu on huumorintajuinen ja hauska, eikä ota elämää turhan vakavasti. Ei siis ihme, että leppiksillä riittää ystäviä - kukapa ei näin hurmaavan persoonan seurassa viihtyisi. Tosin huonona päivänä leppäkertusta ei kuitenkaan ole muille mitään iloa: pahan tuulen vallitessa kertut sulkeutuvat täysin kuoreensa.

Pitipä se suhteen laatukin taas tarkistaa.aina tulee tämänkaltainen: "ei onnistu, ei kannata tuhlata enrgiaa,päin mäntyä se menee kuitenkin" ja silti on 16 vuosi menossa... ;D
Oinas 21.3.-20.4. - Rapu 22.6.-22.7.
Epäsuhtainen liitto, jossa Ravun syvä tunteellisuus tukahduttaa kärsimättömän Oinaan, joka ei ollenkaan kaipaa Ravulle tyypillistä suojelua. Suhde voi alkaa kiihkeänä ja polttavana, mutta helposti myös sammuu yhtä nopeasti kuin syttyikin kummankin jäädessä ihmettelemään, mitä he oikeastaan toisissaan näkivätkään. Kuitenkin, jos Oinas uskaltautuisi kurkistamaan maailmoihin, joissa Ravun mieli liikkuu,
hän saattaisi löytää satumaan, josta ei ole uskaltanut uneksiakaan. Kaksi helmeä.
Kaksi helmeä merkitsee jo aika lailla ristiriitoja ja väärinymmärryksiä. Jos uskot, että rakkauden pitääkin olla verta, hikeä ja kyyneleitä, voit toki aloittaa elämäsi haastavimman ihmissuhteen.

mihin kastiin kuulut?
Sinä saat kaiken kukkimaan ja poikimaan ympärilläsi! Sytyt kauneudesta ympärilläsi, olipa se sitten ihmisissä, maisemissa, sisustuksessa tai musiikissa. Niinpä kotisi on upean näköinen, olet kätevä käsistäsi ja arvostat taidetta. Peukalosi on vihreä, ja eläimetkin rakastavat sinua. Osaat kaunistaa ja hemmotella myös itseäsi, eikä rahakaan pingo sinua pakoon. No niin, kehut sikseen ja totuus esiin: olet aika turhamainen materialisti! Parhaiten sovellut ammatteihin, joissa voit tehdä elinympäristöstäsi tai toisten elämästä kauniimman tai runsaamman. Voisit olla loistava käsityöläinen, puutarhuri tai maanviljelijä, mutta yhtä hyvin myös parturi-kampaaja tai pankkivirkailija. Suomi on vaishjojen luvattu maa, täällä vaishja-luonteille osataan antaa arvoa!

Ainoa missä olen eri mieltä vahvasti on toi mikä ammatti- siis malli- minäkö? jossain horror showssa joo,mutta hei kamoon...
Äly ja kauneus ei asu samassa päässä ja mä olen älykäs ;D (omakehu se vaan on- elkää tukehtuko... *hahah*)

Ja pitihän mun noista fobioista puhua. Kun sattui,että kävin Skyen sivuilla ja pentele kun sieltä hyppäs silmille semmoinen pelle!
Ei siinä mitään jos olis tiennyt, mutta ihan tolleen vain pusikosta suoraan päälle... ;D
Mä siis en tykkää pelleistä. Joku mikä lie trauma joskus? Mutta pellet ja varsinkin ne "aidot" klovnit saavat kyllä kylmät väreet selkään. Ei mulla onneksi semmosta hirveetä kauhukauhua pellejä kohtaan ole, mutta vältän jos ei ole ihan pakko viettää aikaa semmosen seurassa.Lintsilläkin pakoilin sen minkä ehdin sitä maskottia vaikkei se kylläkään sieltä pahimmasta päästä ole...
Jätkätkin nauroivat kun vilkuilin olan yli ja luikin karkuun...(siis se oli ihan hirvee kauhutalo suorastaan se mikä-lie-linna siellä rainbow-laitteen takana.Se on täynnä pellejä...?! mitä hauskaa siinä sitten on?!)
Ampiaiset ja muut vastaavat lentävät pistiäiset ovat myös kauhun top10-listan kärkipäässä.Myös ahtaat paikat (hissit!) ja vesi ei ole mun juttuja. Että Pelkokerroin on mun kohdaltani valitattavasti out of the question. Mun tuurilla ne kaivais noi tiedot ja pistäis tehtäväksi mennä ampiaisia täynnä olevan hissin kanssa jonnekin hitsin syvään kuoppaan ,josta pitäisi raahautua jotain onkaloa pitkin vettä täynnä olevaan luolaan ja maalissa odottaisi joku *tanan pelle (enkä tarkoita juontajaa...).
Hyi hitto,nyt täytyy vaihtaa puheenaihetta kun alan voimaan pahoin...

Pääsiäinen, yhtään korttia en tehnyt- 3d-kuvia leikkelin kyllä,mutta siihen se sitten jäikin.Ei ees ruohoa tullut laitettua.Pojat maalailivat tänään munia ja lisää vielä tuolla Ukin luona (mies vei muksut iltapäiväksi vanhemmilleen hoitoon...saatiin vähän laatuaikaa...voisin sanoa ihan munarikkaaksi pääsiäiseksi ;D )

Mä tarttisin pari tavis valkoista hyllyä keittiöön.Sain isältä autokyydin ensin Rautiaan,jossa katottiin melamiinihyllyä.Se oli aivan liian leveetä.Ikkunalauta olis ollut just passeli,mutta 120cm ja 45 euroa! Eikä h*lvetissä mää semmosta maksa!Mies haluaa ehdottomasti valmiiksi maalatut hyllyt, että olis siistimmän näköiset. Käytiin sitten vielä Jyskillä, Sotkassa ja Askossa.Kaikista löytyi niitä Ikean Lack-hyllyn näköisiä hyllyjä ja ne eivät todellakaan sovi!
1394628.jpg
Pistän tähän kuvan tuosta seinästä (itse tykkään kattella muitten blogeissa kuvia,joten ihan vaan siitä syystä :) ) Etsitään tässä rauhassa, ei ole onneksi kiirettä- pääasia että saisin ne nyt heti.

Ja ne toiset kilikellotkin sain kuvattua.
1394638.jpg
Näistä jää kotiin ilmeisesti vain tuo kellertää ,jossa on maalattu hämiksen seitti ja perhosia.Paketissa oli siis
yhteensä 101+21= 122 kelloa.Ylhäällä oli vielä muutama kello ja tiiä sitten mistä noita vielä putkahtaa...

tällä vissiin nyt tällä kertaa,
M.