Mä repsahdin keskiviikkona syömään tonnikalarisottoa.Voi taivas,että oli hyvää...Söin sitä myös torstaina ja sen jälkeen olenkin syönyt melkein normaalisti.Tänään vedin rattoisasti melkein puoli litraa minttusuklaajädeä. Voi nenä! Olen kyllä lähes lopettanut sen napostelun jos jotain hyvää pitää nyt etsiä. Mietin tuossa josko sitä aloittaisi uudestaan maanantaista ja pitäisi taas viikon verran "lievää paastoa".Otan huomenaamulla lähtöpainon ja tavoite on kilon verran pois.Nyt en kyllä voi liikkua lainkaan kun on taas toi vasen polvi turvonnut kolminkertaiseksi.Eli ei kävelyä tai pyöräilyä ennen kuin se punktoidaan.

Perjantaina oli Tiimarissa alepäivä.Kävin vähän siellä kääntymässä.Onneksi oli mainosluettelo mukana, muuten olisin taas unohtanut puolet "täytyy katsoa"-jutuista.Suurinta osaa en saanut,mutta jotain silti.
Ostari:
-skräppäyspaperisetti,sininen
-miniskräpbook-setti(sis.pikkukirjasen,tarroja,papruja,kuvia)
-höyheniä
-roikkuvia muovimunia (näissä oli herkulliset värit!)
-parit servettipaketit
-kaksi liimapuikkoa
-pari pakettia sydänniittejä
-kolme eri väristä rullaa kukkanauhaa
-vaalean sinistä ja v.punaista ruudullista nauhaa rullat
-tummaa rottinki pussi
-transparenttipaprua paketti
-kukkaista huopanauhaa pari eri väriä
-kiiltokuvia äidille
-silkkipaprua isälle
(pari viimeistä oli niinkuin kiitokseksi kun isä lähti mua kyyditsee kaupunkiin- meillä kun ei ole vieläkään autoa). Paljon kaikkea kivaa jäi vielä kauppaan,mutta oottelen siihen seuraavaan alepäivään eli 15.3 saa kaksi normaalihintaista yhen hinnalla.

Tänään Uho ja äijä kävivät käärmenäyttelyssä.Me jäätiin Taiston kanssa kotiin,sen kanssa tuommoiset on aika rankkoja keikkoja kun saa koko ajan pitää kiinni ja vahtia kuin haukka mitä sälli seuraavaksi keksii...(leikittiin ja syötiin se jätski :D ).Mutta siis siihen näyttelyyn.Oli kuulemma hyvä, käärmeetkin liikkuivat ja nähtävää riitti.Hiukan oli poitsu innoissaan kun tuli kotiin ja nyt koko päivä ollaan kelattu mitä kaikkea siellä oli.Sääli ettei tarjolla ollut mitään postikortteja tms. sälää.Pari puukäärmettä toivat tuliaisiksi.

Nämä Atc:t lähtivät siis Sailalle.
1338910.jpg
Vieläkään en ole saanut viimeisteltyä niitä muita. Ylärivissä Angel3,Heartbeat-Angel2 ja Girlie.Alhaalla Angel1,Ladylike2 ja Ladylike1. Tiedän ,että nimet ovat ihan "sieltä", mutta enpä jaksanut sen kummemmin niitä alkaa miettimään; keskityin olennaiseen ;D  Ja hei ne, jotka näitä Atc-kortteja harrastaa niin käykääpä katsomassa ja kommentoimassa tuolla Sailan blogissa. Itsekin on tarkoitus mennä kirjoittamaan oma mielipide ja ihan mielenkiinnolla lueskelen muiden näkemyksiä (katos,aina voi oppia jotain uutta).

Ja muutama testinpoikanen tähän loppuun (joo,nyt ei irtoo tämän enempää sori...voisin vaikka syyttää tota perhanan polvee...)

Kukkatesti- mikä kukka olet?
<a href="http://www.geocities.com/asenneprojekti" target="new"><img src="http://www.geocities.com/asenneprojekti/testit/joulutahti.jpg" border=0></a>
Mä olen joulutähti, mikä sopii mulle täysin :)

ja vielä persoonallisuustesti :
Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Kuinkas kauan sitä sitten täällä vielä kärmistelee? Elämä pelissä-testi ennustaa odotetun eliniän. Mulla on 77 vuotta ja kuukausi päälle.Testissä kerrotaan myös ketä julkkista muistutat, mä olen kuin Olli Junes, YleX:n iltapäiväjuontaja. Testissä ilmeisesti kerrotaan vielä miten voi elinikää pidentää muuttamalla  syömis/liikkumistapojaan, mutta kyllä mulle toi 77v riittää.Jos sitä nyt muutaman kk:n lisää saa sillä ,että rupeaa ihan sokerilakkolaiseksi niin antaa olla (tosin tylsä elämä ainakin tuntuu pidemmältä...)

Jos lisää testejä kaipaatte niin täältä löytyy jokunen.
Friikki-testi : Olet 61% friikki
Inhetero-testi: Olet 73% inhetero (mitä toi ees tarkoittaa?! selventäiskö joku?)
Henkinen ikä-testi: 24v. (oikeesti siis 31v.)Jännä kun viimeksi tein tämän sortin testin niin henkinen ikä oli jotain 45 ja silloin fyysinen ikä oli 28.Niin se aika muuttaa ihmistä, vanhemmiten tulee lapseksi jälleen ;D
Amis-testi: Olet 26% amis (luojan kiitos ettei sen enempää...)
Hyvä ihminen-testi: Olet 61% hyvä ihminen
Elitisti-testi: Olet 61% elitisti
Kuolema-testi: Kuolet 19.1.2044 (eli siinä 68 vuotiaana)
Tylsyys-testi: Olet 57% tylsä (todella tylsää huomata tää, välitän tässä samalla kaikille lukijoille pahoittelut tylsästä blogista)
Kyylä-testi: Olet 61% kyylä (no just joo,EVVK)
Massateini-testi: Olet 13% massateini (no se nyt vielä tästä puuttuiskin,että teiniksi rupee)

jos näillä pärjäis jonkun aikaa.