Väliaikatietoja aiheesta "kyllä Nuttrilett on maukasta..."
Perjantaina sitten aloittelin. Herätessäni hotkaisin vain sen normaalin pilleriannoksen Juissin ananas-appelsiinimehun kera. Onneksi isä tuli taas hakemaan töihin, joten ei tarvinnut kärvistellä pyörän kimpussa.
Aamukaffille mentiin parikymmentä yli kahdeksan. Menin nopsaan ekana, jottei mun touhut pussien kanssa herättäisi mitään turhia uteluita. En ole töissä mitenkään erikoisemmin pitänyt ääntä tästä kokeilusta- aattelin katsoa, josko siellä huomataan jonkin asteista pienentymistä vai onko vika vain liiallisessa toivossa.Yksi kollegoista on koko ens viikon lomalla ja toinen on torstaihin asti, joten näiltä tyypeiltä yritän sitten varovaisesti tiedustella miltä näyttää. (vitsi, vähänkö oon juoni ;D )
Eli aamiaisella teetä+1 makeutuspilleri ja pussisoppa. Metsämarja ei kuitenkaan tullut ihan heti mieleeni kun ryystin kuohkeaa pirtelöä.Oli siinä joku marjaesanssin häivähdys, mutta 80% maistui kuivalle pahville. Eipä ollut pahaakaan, joten nikottelematta join kaiken.
Se riitti vähäksi aikaa, ruokis oli klo 11. Jouduin kuitenkin murtumaan ennen sapuska-aikaa ja tuuppasin suuhuni sokerittoman yskänpastillin; toinen vaihtoehto olisi ollut oksentaa ja pyörtyä valmistelemani kohtukaapeen päälle, mikä ei tuntunut houkuttelevalta( pahaa kontaminaatiota nääs...).Selvisin ruokikseen asti.Silloin meni toinen pussi ja teetä myös kupillinen.

Kotona tissuttelin tuota "AA"-mehua ja pari hörppyä maitoa. Kuuden maissa imaisin sen päivän kolmannen pussin. Töissä olin sekoitellut pussin oikeaoppisesti n. kahteen dl:aan kylmää vettä, kotona otin vaistomaisesti "empan mukin", jonka vetoisuus on semmoiset viisi dl. Ihmettelin litkua hetken ennen kuin välähti- miehellä tosin "ei sul varmaan ole tommosta kuppia töissä?" Katos kehveliä- sehän oli oikeassa?!
Sainkin sangen nerokkaan älynväläyksen, että muuttamalla nestemäisen aterian koostumusta se myös maistuu erilaiselta...(kylläpä tuntuu olo nyt todella typerältä...sitä se nälkä teettää...)
Eilen oli sauna, jonne otin tavanomaisen lonkeron sijasta pullollisen hiilihappoveteen sekoitettua sitruuna-limemehua-sokeritonta. Eihän se sama ollut lainkaan,mutta menetteli. Vähänkö kismitti kun jätkät siinä lipsutteli päärynämehujäitään pikku limppapullot kourassa...Laitoin silmät kiinni ja hörppin omasta pullosta.
Jos aatellaan koko päivää niin vain silloin aamupäivällä kympin aikaan oli hankalaa ja paha olo.Iltasella ja saunan jälkeen alkoi hiukan päässä jyskyttää.Otin parit mun buranat ja menin aikaisin sänkyyn lukemaan (ja näkemään haavekuvia oikeasta ruuasta).

Yö oli jännä.Kertaakaan en herännyt- muistaakseni- ja aamulla olo oli aikavinkeä,semmonen hämmentynyt ja tosi väsynyt. Ei ollut edes nälkä eikä päätä särkenyt. Unia kun mietiskelin niin sese vasta outoa olikin...Kaikenlaista papin muka antamasta oraaliseksistä suoliliepeen leikkaamiseen
ja kerrostalon ulkoseinän rottinkitikkaiden konttamisesta kirpputorin mehunmyyntiin...Mitä ihmettä liikkuu pienen ihmisen päässä?!(ehkä mä en halua tietääkään...)

Eilen illalla kävin vaa´alla.Semmoinen tavisvaaka, jonka toi Taisto on joskus muinoin telonnut oikein vaan rankemmalla kädellä. Mies sanoi,että jos seisoo tukevassa etukenossa niin saa oikean painon "muuten se näyttää jotain pari-kolme kiloa liian vähän" Arvaatteko tekikö mieli seistä missä asennossa :) No, koska tää on nyt muka kliininen tutkimus niin seisoin miten piti ja vaakahan näytti ihan ok lukemia --> 83kg. Tänään kävin uudestaan ja samaa se näytti. Toivon mukaan ei näytä enää ensi viikolla!!

Tämä päivä on ollut yllättävän helppo. Pitkittelin ensimmäisen pussin "syömistä". Tänään on mennyt kaksi pussia, mehua ja tippanen maitoa.Lisäksi olen ottanut CLA + strong ´ia ne määrätyt kapselit. Tuo vastaa Tonalinia, mutta on vahvempaa.

Tein tänään mahdottoman hyvän tuoksuista makaroonilaatikkoa.Mies naureskeli vieressä,että taas se kokkaaminen alkaa. Viimeksi kun oli paastolla(monta vuotta sitten) tein jos jonkinlaista pöperöä ja leivoin pakkasenkin täyteen...
Meinasin tiskata, mutta huomasin sen hankalaksi sillä itse kuivauskaapissa ei ollut tilaa. Piti siis ryhtyä tyhjentämään kaappeja.
"Hei, tuus auttaan mua! Otetaan ensin noin tavarat pois tuolta kaapista ja laitetaan ne sitten takaisin" Hiukan oli hämmästynyt ilme miehellä...
"ei kun joo, toihan olikin hyvä idea! Kuule mä käyn ensin vessassa kun rupes oikein jänskittää tää homma ja tuun sitten auttaa tuossa kuningasideassa..." Siitä se sitten lähti veskiin ja mutisi jotain "otetaan pois ja takaisin, kait sitä vois aikaa tappaa muullakin tavalla, mut ihan miten vaan...*huokaus*"
Tyhjennettiin kaappeja ja sainkin taas pois laitettavaa (=huutikseen).Toi kaikki rehkiminen otti voimille (jaa mikä rehkiminen?!meitsi oli siinä vieressä kun mies nosteli tavaroita ja laitteli niitä uusille paikoilleen...) ja silloin otinkin yhen pussin.
Mies sitten rupeskin tiskaamaan siinä "joutessaan" ja mä painuinkin pehkuihin vähän sulatteleen maukasta soppaani...

Siis hyvä päivä muuten, ei päänsärkyäkään liiemmin. Mielikin on melkein pirteä=ketuttaa sen normaalin verran.

(jos huomenna ei vaaka vaihda lukemaa heitän sen partsilta alas ja käyn ostamassa HK:n ja Fazerin sinisen ...*kele!)