voi tätä tuskaa,kipua ja kärsimystä! Ah hammasten kiristystä! Todellakin se on siinä- kuusi atc korttia,joihin olen tyytyväinen on nyt viittä vaille valmiita lähtemään uuteen kotiin. Ensin olin niin innoissani,että pakkasin kuvat vaikken ollut laittanut sitä takapuolen tekstiä ollenkaan. Purin pakun ja menin koneelle. Onneksi olin saanut Sailalta esimerkkikappaleet taustaa varten. Vähän aikaa kikkailtuani koneella sain kuin sainkin tyytyttävän lopputuloksen. (ja tein kaiken itse kun toi äijä on pahasti kipeenä oksennustaudissa). Pakkasin taas ja sitten muistin etten ollut ottanut kuvia *dorka* Jos nyt viimeisen kerran pakkaan ja laittaisin huomenna postin vietäväksi...
Innostuin siivoamaan laatikoita kun muistin,että "jossain" oli lehdistä leikattuja kuvia yms. paperisälää. Löysinkin ihan vaan reilusti kaikkea kivaa- yllätyin oikein itsekin :) Päässä rupes raksuttamaan eikä tuolilla meinannut pysyä kun teki mieli väsätä lisää kortteja. Sitten sitä meni ihan jumiin kun ei voinut niitä kaikkia ideoita yhellä kertaa toteuttaa- lopuksi en tehnyt kuin muutaman ja nekin ovat vasta puoli valmiita. Niistä puuttuu tekstit kun meiltä loppui toi printteripaperi, pentele!Yksi on kolmiosainen puusarja, yksi avaruus, yksi vauva ja yksi mikälienainen. Kuvia tulossa...

Muutoin päivä on ollut kohtalaisen normaali.Mä olen istunut keittiössä ja passannut jätkiä siinä sivussa.Pelattiin vähän puuha-Pete lottoa (todella vähän kun Taisto ei taas oikein jaksanut),koottiin palapelejä muutamat- ensin pari pientä ja sitten Uho halusi näyttää ylivoimaisuutensa ja haki pukilta tulleen 104 palasen pelin. Kaatoi sen lattialle ja käski mua etsimään kulma- ja reunapalat,sanoin etten ehdi kun on peli Taiston kanssa kesken "eti nyt itse vaan".Siitäkös riemu repes! Ei se ole toi kärsivällisyys meidän perheessä mikään yleinen hyve ;D Jätkä sotki koko lattian niillä paloilla.Kumma kyllä pysyin rauhallisena ja sanoin,etten ala siirtämään uunia yhden raivarin takia.Uho keräsi palat ja sitten laskettiin ne- onneksi yhtään ei puuttunut ja tilanne laukesi siihen.
Kauheeta melskaamista ja seinillä hyppimistä -kirjaimellisesti!-,leikkitappeluita ja vääntöä. Isäntä meni veteläksi puoli seittämältä illalla ja on siitä asti maannut ja juossut vessassa.Mä nukun tämän yön sohvalla...Jätkät hiljeni tuossa yhdentoista jälkeen. Hyvä jos jaksavat aamulla herätä.Jos iskä on kipeenä saavat jäädä kotiin,ei tuo kerholle asti jaksa oksentamatta raahautua.

Jaahas,nyt on Wallander loppunut,joten kait se on munkin aika kömpiä sohvalle. Vettä sataa edelleen,hyvä ettei tule lumena niin pääsee aamulla pyörällä töihin.
Jees,nukkumaan misut!