ihan pikaisesti vain muutama kuva- noi ipanat riehuvat kuin pahimmat marakatit ja pitänee (naapurien vuoksi)mennä niitä hiljentämään pikapuoliin *tähän taas semmonen raskaammanlainen huokaus*
Muutamat ystävänpäiväkortit sain tehtyä.Nämä menevät töihin,äidille ja kummitädille. Kavereiden kortit tulevat "sitten joskus" näkyville.
1285039.jpg
Tässä sinisävyinen menee kummitädille ja ruskea äidille. Sinistä korttia kiertää rihkamaketju. Leimakuvat sain kaupanpäällisiksi kun huutelin parit leimat Huuto.netistä :) Sekä äiti että täti keräilevät enkeleitä...
1285113.jpg
Nämä leimakuvat tulivat IhanItsen vaihdosta. Kauan kesti ennen kuin raaskin käyttää. (aatelkaapas,että tuo ruusuleimasin maksaa Sinellissä 15,40eur...! voi leipä sentään, mitä ryöväystä!)
1285142.jpg
Ruskeasta kortista ei kunnolla saa selvää, mutta yläreunassa on koholla parit enkelin siivet (koholeimattu kullalla) ja keskellä ääriviivatarrasydän, jonka alta roikkuu hopeaketjua. Kuva on se alimmainen kuva,jonka päälle 3D-kuva olisi pitänyt koota.Vaalean vihreä paperi on itsetehtyä (kaveri kävi joulunalla täällä ja pisti tuulemaan...hän sitten käden käänteessä opetti mulle ton paperintekojutskan.On se niin näppärä plikka toi meijän Zein.) Kissakuvatkin sain leimamyyjältä.
1285170.jpg
Tämä kuva on leimavaihdon saldoa. Ei ehkä korttina ole ihan sitä mun tavisjuttua, mutta halusin kokeilla "jotain uutta". Leimailin taustan ja yritin saada aikaiseksi tiettyä tunnelmaa, mutta jotenkin tää ei vain toimi...(?) Raamit sentään lisäsin-; ne on mun juttu ;D
1285177.jpg
Tässä mun uusi leikkikalu, Cuttlepug. Kuvan tarkoitus oli näyttää noi pohjat, jotka olen saanut haalittua,mutta ketuiksihan se meni...Ei kun selittämään: tummansinisestä lähtien
-erilaisia ympyröitä
-spiraalisia ruutuja
-pieniä kuplia
-kukkasia ympyröissä
-kukkakiekuroita
-kirjoitusta
-kiekuroita
lisäksi on pieniä 8kpl. Laitteen mukana tuli 4 erilaista "postimerkkiä" ja sitten on lisäksi 4 hääaihetta.
Tarvii vähän säästää niin voi hankkia lisää (näihin-kin- tulee joku omituinen riippuvuus?!)
Täytyy kyllä kehua tää vehje maasta taivaisiin. Ihan kaikkea en ole vielä ehtinyt testata (youtubessa on kuuleman mukaan paljon hyviä videoita koneen käytöstä), mutta ainakin äidin kortissa leimavärillä tussuttaminen kohokuvion päältä varovasti toi hienosti kuvion (=tekstin) esiin. Kiekuroista tykkään itse eniten ja niitä on kiva sutata kiilleliimalla.
1285212.jpg
Tällä hetkellä meillä vallitsee keittiössä pienoinen kaaos.Sanoin kyllä äijälle,että narisee sitten reippaasti ääneen koska rupee ottaa pattiin liian väkevästi niin siivoan paikat,mutta eipä tuo kultanen juuri ole marissut :) Tässä kasassa ne joita tarvii koko ajan,kaapeissa ja laatikoissa ympäri kämppää on sitten "ne lisukkeet"

BLING
Skye olikin heittänyt mua haasteella...tähän pitänee palata paremmalla ajalla (mulla on vielä se toinenkin haaste odottamassa- siitä täytyy sanoa,että vallan olin unohtanut sen- nyt vasta muistui mieleen. Jaa-a tarvii käydä huomenna hankkimassa ne muutamat lisätunnit vuorokauteen niin ehtis ees puolet mitä pitäis tehdä)

BLING
Huomenna on Uhon ilmoittautuminen kouluun.Äitiä jännittää enempi kuin poikaa.

BLING
Sunnuntaina kävin Uhon ja vanhempieni kanssa kirpparikierroksella. Ensin Malmille Hesaan,sieltä Pandatorille Myyrmannin parkkihalliin ja kotopuolessa käytiin vielä keskuskirpparilla. Saldo oli kohtalaisen hyvä.Sadehousuja pikkumiehelle en löytänyt enkä sisäpöksyjäkään, mutta muuta kylläkin...
Muksuille lähinnä.Tuli pokemon-sälää ja aktionman-nukkeja ja luonnollisesti Taistolle miekkoja. (oisitte nähneet sen epelin kun nakupelle veti äkkiä kalsarit jalkaan ja tunki kolme miekkaa lahkeisiin: "äiti tää olis nyt sun plinssi ja tappais kaikki punaset Taistot!" että repikää siitä sitten :D )
Lippiksetkin hommasin ensi kesää varten. Uhon lippis on musta,jossa on punaiset pirun sarvet ja Taistolla liekkilippis "täystuho" tekstillä.
Meille ostin takuuvarmaa laatuluettavaa- kaksi Juha Vuorisen kirjaa -Kristianin nuoruusvuodet  ja Juoppohullun päiväkirja.

oukkidoukki, eiköhän tää ollut "täsä ny" lyhykäisesti. Lisää seuraa,ette voi välttyä :D