Olipa ihana ylläri tänään vartoomassa kun tulin töistä kotiin. Saila oli lähettänyt Kuunaiset uuteen kotiin :)
1310823.jpg
Mukana tuli vielä kaikkea pikkuista tilpehööriä! Voi hitsi,kylläpä sormet syyhyää...
1310829.jpg
Näistä suuri kiitos ja samoin täytyy kiittää myös lempeästä persiille potkimisesta,että sain vihdoinkin itsestäni irti aloittaa tää(kin) harrastus...
Tuossa juuri leikkelin niitä pohjia valmiiksi ja katselin tavaroita "hollille". Kuvia on koneella ja nyt pitäisi pähkäillä ne ulos sieltä.Niitä tarvii vähän fiksailla ensin, jotta sopivat tarkoitukseen.Krääsätkin tarvii lajitella ettei rupee harmittaa kesken kaiken näpertelyn kun mistään ei löydä "just sitä" tarvittavaa.Jees,mutta eiköhän tämä tästä ala lutviutuu.

Tämmöisen kortin sain sitten tehtyä tulevalle isoisälle.Kollegat haluavat muistaa ensi kertaa ukiksi tulevaa työkaveria.
1310848.jpg
Koska sukupuolesta ei ole tietoa niin piti tehdä neutraali ja sitten vielä sopiva miehelle.3D-kuvan väritys on hopea/valkoinen.Lisäsin vihreän sydäntimantin väriä antamaan.Babyleima on myös kohotettu,että sai noi ketjut nätisti alle.Paperi on sitä itsetehtyä,joka on vedetty cuttlepugin läpi (luonnollisesti ;D )
Olen kohtalaisen tyytyväinen korttiin, vaikkei se ihan väritykseltään ole sitä mistä itse tykkään.

Ja täytyyhän mun vielä raportoida tän päivän syömiset. Aamulla teetä ja mehkaa, ruokiksella pussi ja teetä.Kahvipaussilla teetä.Kotona olikin rauhallista kun mies ja muksut olivat ukin luona. Hörpin ananasmehua ja nautin hiljaisuudesta :) Iltasella alkoi ollakin nälkä (!?), joten välttääkseni armotonta ahmimista tekaisin vielä toisen pussin pirtelöksi. Lisäksi söin 7 kirsikkatomaattia. Tämän loppu hereilläoloajan juon sitä liiterin laittispraittia. Tänä aamuna vaaka näytti 81 etunojassa,kotiin tultua se oli 82 vaikka miten päin pyörin siinä päällä...Noh, huomenna saadaan lainaan parempi vaaka.
Hienoa,huomenna jätkät on koko illan poissa ja saadaan olla ihan kahelleen äijän kanssa, jos vaikka saisi muutaman kalorinkin kulutettua ;D

Nyt vähäksi aikaa heipat!