noniin, eka rauhallinen hetki tänään ja nuokun koneella.Tuli sitten luvattua päivitystä,joten tässä tulee.

Synttärit.Ne pidettiin to.17.1 klo 17-19. Onneksi oli lyhyt päivä.Tulin nopsaan kotiin ja alettiin koristelemaan huonetta.Ilmapallot oli tällä kertaa se juju ja niitä olikin ihan reilusti.Oltiin puhallettu edellisenä iltana about 50  kpl.
Nyt mies pyysi mua pistämään niitä ryppäiksi,jotka hän sitten ripustaisi.Sen kummemmin ajattelematta laitoin yhteen pari palloa ja yhden pitkän matopallon.Vein sen miehelle,joka sanoi heti ettei tuommoista voi laittaa "kato nyt itekin,sehän näyttää ihan vehkeeltä".No höh- aattelin "hei nehän on pieniä poikia,ei ne tommosta siinä nää!" "ok,sinähän sen tiiät" totesi mies ja ripusteli näitä ryppäitä eri puolille huonetta.
Lapset tuli kaikki täsmällisesti ja ryntäsivät lastenhuoneeseen. Eipä mennyt tovia kauempaa kun kuultiin sieltä kirkas ääni "hei kattokaa tuolla on jättipippeli!" Sanomattakin selvää,että sain aika merkittävän katseen...*nolo*
Aloitettiin heti niillä jätskiannoksilla. Kastikkeena jackyn kinuski ja maitosuklaavanukkaita,koristeena keksitikku, tikkari, nallekarkkisilppua ja minismartieseja. Muuta tarjottavaa oli suklaavohvelit, aprikoosisuklaasydänkeksit, kääretorttua, sipsejä, naksuja ja omenasuklaakakku.
Tällä kertaa jopa söivätkin, mutta luulen pöydän sijainnilla olleen osansa.Nyt lasten ei tarvinnut tulla keittiöön vaan pystyivät napsimaan siinä ohi mennen jotain. Ja tunnelma oli nyt hiukan vapautuneempi kuin edellisellä kerralla- turha vieraskoreus oli poissa ja muksut olivat ihan omana itsenään. Ja sen kyllä huomas! Mitään ohjattua toimintaa en ollut järkännyt kun aattelin,että kuitenkin haluavat leikkiä niitä poikien juttuja ja pojat haluavat esitellä lelujaan (Ja Uho tietty Gormitejaan...)
Leikit meinas välillä karata käsistä,mutta mulla on sangen kantava ja käskevä ääni ja aika ajoin päästin karmaisevan rauhoitushuudon :)
Ihania jäppisiä kaikki omalla tavallaan :) Jännästi sitä vaan muistaa taas arvostaa noi kerhotädit ylempään atmosfääriin kun on tämmösestä selvinnyt...

Kun juhlat olivat ohi,tarkistettiin vahingot ja siivottiin.Yllättävän vähän olikin mitään erityistä; yksikään juoma ei ollut ees läikkynyt/kaatunut?!
Huokaistiin ja lysähdettiin sohvalle "ei koskaan enää"- fiiliksellä. Seuraavana iltana saunassa aloin kyllä jo suunnitteleen pääsiäisriehaa...
Mies katsoi vakavana alta kulmain ja ravisti alistuneena päätään "ei h*lvetti" vaikeroi tuo " noh,anna tulla.Mitä sä olit suunnitellut?"
Siinä sitten kerroin aatokseni ja mieskin rupes fiilisteleen ja suunnittelemaan- toppuutteli hiukan kylläkin "kun ei tiiä,missä kunnossa sä silloin olet".
Mutta näillä näkymin voitais ehkä pitää pienet pääsiäisriehat.Mitä niihin sitten sisältyy siitä varmaan lähempänä ko. ajankohtaa.

Viikonloppuna kävivät molemmat isovanhemmat ja vielä tänä v.loppuna pitäis yhen kaverin tulla käymään.Sitten olisi juhlat juhlittu (ja emppa vois aloittaa laihiksen?! jepjep,mä oon edelleen lihava...)

jaa-a mitään muuta tässä ei oikeastaan olekaan ehtinyt tapahtua, tasaisen tappavaa. Vaateostoksilla kävin ja jopa löysinkin vielä jotain.
Suomalaisessa olin liian myöhään,sillä se korttikirja (julie hickeyn joku tyylikkäät kortit tai jotain) oli jo loppunut.Ostin vain liian kallista vesiväripaprua.
(Meillä on alkamassa ihanitsellä leimakuvavaihto ja siihen tarviin kunnon paperia...)

Sain tänään postia paperikierteeltä! CUTTLEBUGIN!!!! Vähänkö on hyvä vehje, voi hitsi :) Nyt on kyllä hymy herkässä-korvasta korvaan!
Tarvii vain hankkia lisää niitä kuviointilevyjä.Tuossa jo hiukan mankeloin ja vessapaperi taisi olla ainoota mitä en koneeseen tunkenut ;D

Nyt loppuun niitä kuvia.
1235555.jpg

1235556.jpg
Pari kuvaa ennen vieraita.
1235558.jpg
Muutama kuva vieraista. Kavereita oli 7 + pari omaa. Taisto on tuo vihreä housuinen ja Uho sen takana (vai edessä) musta paitainen.
1235560.jpg
Tässä mä tarjoilen.Uho on tuossa vaalea pöksyinen kundi.
Sitten kuva vieraiden lähdön jälkeen
1235569.jpg
Kakku oli Herra Hakkarainen; muotti tuli joulupukilta.
1235561.jpg

näin ikkäästi.