Edellisestä kerrasta (KIRJOITUSkerrasta ;D ) onkin jo aikaa- mitä kaikkea onkaan tällä välin tapahtunut ?! --Ei sitten niin mitään-- Plaah, oliko tuo nyt mikään yllätys. *herätys,töihin,kotiin,syö,siivoa,nukkumaan* Toista * väli viisi kertaa,jonka jälkeen lisää yksi saunakerta ja parit päikkärit.Tämän jälkeen aloita alusta...
(muista lotota!)

No sen verran sentään edistystä tuossa reumalääkitysasiassa,että mulla aloittettiin sen biologisen lääkkeen kokeilu (kauppanimeltään Remicade). Eka tiputuskerta oli 18.6. Se kesti tarkkailuineen päivineen nelisen tuntia, toinen kerta oli 2.7 ja kolmas on 30.7. Olin kuullut puhetta,että ko. lääke olisi muka joku "ihmelääke". Säryt lähtee ja "siittä sitten vaan lenkille hömpshömps!" Lähes kaiken kokeilleena olin hiukka skeptinen tässä asiassa,mutta testataan nyt tämäkin-aattelin. Mutta pirskatti sentään! pakko tehdä myönnytys ja sanoa, että kyllä se hyvä lääke on.Ennen meni työpäivän aikana keskimäärin 7 panacodia,nyt en ole ottanut yhtään ekan tiputuksen jälkeen.Pois jäivät myös Oxiklorin ja Salazopyrin ja kortisoniakin on pystytty vähentämään. Tarkoitus olisi päästä kortisonista kokonaan eroon! Sitten olis vain tämä ja itse injisoitava metotreksaatti,se olis kyllä hyvä...

Käytiin Sellossa tutustumassa äijän kanssa kahelleen.Muksut menivät anopille siksi aikaa. Syötiin ja sitten pyörittiin alemyynneissä.Löysin sentään yhen valkoisen t-paidan johon ostin silityskuvan ja beigen hamosen. Kaikenlaista piti ostaa ja kattella,mutta loppujen lopuksi juostiin leluosastolta toiseen ja innossaan hipellettiin leluja (?!) Saipahan pojat hyvät tuliaiset :)  Oli hyvä reissu, ens kerralla kärsii ottaa pojat mukaan (= Rax oli rauhallinen ja siinä vieressä oli lapsiparkki *hahah*)

Ulkona nuo myrkylit ovat nykyään ilmasta huolimatta. Pihan isommat lapset ovat keksineet hyvän tavan saada olla hetken rauhassa-->
721195.jpg
Punapaitanen on esikoinen ("Uho") ja tuo vihreä veitikka "Taisto"-kuopus.Lippispää on naapurin oma. Kuva on pieni,mutta ideana siinä,että pojat on haudattu vyötäisistään hiekkaan :) Pyrin aina pukemaan jäbät kirkkaisiin väreihin, on helpompi erottaa tuossa kuvassa oikealla olevasta pikku metsiköstä, että missä menevät...
(tänään olivat etananmetsästäjiä ja yhdessä pihan muiden ipanoiden kanssa keräsivät melkein ämpärin täyteen niitä. Eivät sentään tuoneen sisälle sillä edelliskerrasta viisastuneina muistivat mitä äippä niille tekee-->kiehuvaan veteen ja koukulla rämmäleet ulos ja kuoret askarteluun :D )

Kirpparilla olen käynyt pariin kertaan.Huono saalis on ollut noin näperrysten näkökulmasta, mutta jotain sentään:
721194.jpg
Samuraimiekat pääsevät tod.näk. kortteihin.Langasta yritän tehdä keeppiä/pontsoa (ikuna en ole semmoista tehnyt,mutta yritänpä nyt ainakin.Siinä ei mee kuin hermot ja niitäkään ei ole ollut vissiin viiteen vuoteen edes rippeitä...)Hevoset nyljin ja valkoharjaisen maalasin vaaleanpunaisella maalilla.Musta saa pohjavärikseen v.sinisen (näitä värejä kun sattuu just nyt löytymään himasta-siksi.) Sitten jotain koukeroa ja koristetta,paljettia,pitsiä,tms. Ja vaikka kaapin päälle pölyttymään.

Niin ja teinpä muuten ekan tilauksen ulkomailta liittyen 3d-arkkeihin. Onnistui hienosti ja nyt ootan jännittyneenä postia. 61 arkkia tuli sitten tilattua ja piti vielä jättää sivujen selailu kesken kun itse määrittelemäni ostosraja tuli pian täyteen.Voi kehveli- jos se oikeesti oli niin helppoa- tilaus/maksaminen ja muu- niin pakkohan sieltä on lisää hankkia. (vaikka kyllä mä silti vielä fanitan suomalaista Lumikelloja )
Ja lisää postia luvassa-Tein ihanitsellä tilauksen kangastilkuille.Niitä on tulossa jotakuinkin 30 kg (mies se huokaisi kuulkaas erittäin raskaasti ;D ). Paketti saattaa olla valmis jo ensi viikolla.
Ja uusi tukkakin on tulossa- huusin rastalisäkkeet (höhlää,kun mulla on matskua kotonakin yllinkyllin, mutta aika on kortilla ja mä olen niin laiskakin vielä) ja huulikorunkin huusin.Tosin mulla ei ole vielä sitä tarvittavaan reikää,mutta töistä otin pari neulaa,että se on pienin murheista.

jees,nyt on mentävä mähkimään äijän kylkeen, jaksaa sitten aamulla taas nousta duuniin...(joo- ei sit voitettukaan lotossa-vähänkö olin pettynyt! mä olin melkein jo sisustanut sen kartanon... ;D )