Nyt on nuo pienet terroristit pistetty sänkyyn (huom! ei siis nukkumaan...*huokaus*) Mieletön melske ja käkätys.Mä en vaan jaksa rampata joka minuutti ovella rähjäämässä; onneksi ei huomenna tarsi herätä- kun vasta aamulla...Jahka ne tuosta hiljenee hiivin kaapille ja otan kourallisen "lohtua"- juustonaksuja.
Tähän väliin onkin sitten korkea aika laittaa muutama kuva :)
Nyt ihan jotain muuta. Decoupage on myös sydäntä lähellä.Ihan hirveesti en ole vielä mitään saanut aikaiseksi, saati sitten kuvatuksi,mutta kun nyt innostuin niin täytyyhän se inspis hyväksi käyttää. Servettejä on kyllä kertynyt ihan mukavasti ja jos ihan totta puhutaan niin taitaa se keräilygeeni tässä(kin) asiassa ottaa niskaotetta ja viedä vallan itse asiasta. Joka kerta tilatessani servettejä ihmettelen ,että mitenkä niitä onkaan niin ihania ja ennen kaikkea miksi?! Niihinhän pitäisi pyyhkiä ryönänen suu tai rasvaset kädet tms. Kui varten pitää sitten olla "ällistyttävän ihgu" vauvaenkelipallero siinä kuvassa, ei sellasta voi käyttää- mihinkään (siitä on varmaan joku eu-direktiivikin olemassa, ainakin pitäisi olla) Niitä kuvia sitten niin

389543.jpg Muutamat peilit,menivät joululahjoiksi jokunen joulu sitten.
389544.jpg Äidin ystävälle synttärilahjaksi keittiöaiheinen peili. Servettikuvia,kuivattuja appelsiineja,papuja, lusikka ja sen sellaista.
389541.jpg389540.jpg Töihin tein tälläsen kukkien kastelupullon. Tämä kappale lähtikin sitten lahjaksi ja nyt tuolla hyllyssä odottelee toinen mittapullo tuunaamista kastelupulloksi.Idea on,mutta aikaa ei (yllättävää?!)