Ihan Itse-keskustelufoorumin innoittamana oli pakko kokeilla huovuttamistakin.Jäbät innostuivat hämähäkin seittikuvista,joita heille näytin ja halusivat sellaisen.voivoi mikä harmi :D (*NOT*) Siispä kauppaan ja lankaostoksille.Tämmöinen siitä sitten tuli.
406118.jpg
Mustaa Huopanen-lankaa ja jotain muuta kirpparilöytö-lankaa.Risteyskohtiin lisäsin hiukan sinistä huovutusvillaa. Tämän tein pesukonehuovutuksena. Hämikset ja muut ötökät ovat kirpparilöytöjä. Auringot olen leikannut apteekissa jaettavista "mikälievitamiini"-mainoksista.

Joulun alla löysin myös huovutusneulan :)  Nämä saivat uudet kodit.
406117.jpg
Apinan koivet olisi pitänyt tehdä jotenkin toisin, nyt on vähän turhan levee haara-asento. Pöllö lähti äidille ja lintu kummitädille. Toinenkin pöllö tuli tehtyä ja lensi Uhon kummeille. Itselleni tein (noh,pojille se meni...) viirukissan ja esikoinen tikutti itse krokotiilin- niistä kuva myöhemmin.

Tämä oli niitä ihan ekoja kokeiluja pesukonehuovutuksena.Huopasta jäi yli seitti-hässäkästä,vähän punaista huovutusvillaa sekaan ja tuommoista kirjavaa villalankaa(mä en tod. ole asiantuntija mitä lankoihin tulee...)
406126.jpg
ja lähikuva
406127.jpg
Vaikka teinkin koko lakanan pituudelta niin huivista tuli pätkä.Riittää kuitenkin mun hartioiden yli niin, että saa kiinni jollain rossilla eestä leuan alta.Ei juuri lämmitä,mutta ihan kiva asusteena noin muuten :)